Koncern Lhl se ukvarja tudi z izdelavo klinker opek. Večina opeke se proizvede na Poljskem in v Latviji. V primerjavi s konkurenco so cenovno ugodnejši. Če primerjamo podjetje Roeben in Lhl lahko rečemo, da ima Roeben veliko večjo ponudbo in kvalitetnejšo opeko, Lhl pa ima nižje cene in manjšo ponudbo. Ponujajo pa več opečnih tlakovcev. Na tej povezavi najdete cenik klinker opeke proizvajalca Lhl, spletno stran in njihovo ponudbo pa si oglejte na tem naslovu:

http://klinkier.com/   (preusmerjeni boste na tujo stran)

Na neto cene v ceniku si lahko obračunate še 25% popust. H končni ceni je treba dodati znesek ddv in stroške prevoza.

Strošek prevoza je odvisen od teže in količine opeke. Če gre za naročilo npr. treh palet po 1400kg je strošek prevoza 250eur+ddv. Če gre za naročilo ene palete težke 1400 kg je strošek prevoza 200eur+ddv. Strošek prevoza palete težke 300kg je nekje 150eur+ddv. Če imate naročila, ki so velikosti ene palete ali manj, se vam splača nekoliko počakati, da se bo nabralo več naročil in vam bo omogočena nižja cena dostave. Cena dostave, ki vam bo dana v predračunu bo veljala za šlepar dostavo na vaš naslov (pomeni, da mora biti dovolj dober dostop za velik kamion in da bo na mestu razklada prisoten viličar), če ne bo dogovorjeno drugače.

Za točne izračune pokličite na 040 465 196, še bolje pa da oddate povpraševanje na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

lp,david